Affischer,  Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Blandat,  Figurer och Former,  Flippbok,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Månadens konstnär,  Planering,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Vincent Van Gogh

Konstens grunder Nr 2 Former och Figurer tillsammans med Månadens konstnär Vincent van Gogh

Under 40 veckan kommer jag att starta upp arbetet med konstens grunder NR 2 – Former och Figurer vi kommer att göra det tillsammans med Månadens konstnär Vincent van Gogh. 

Varför har vi valt Vincent tillsammans med Former och figurer? Det måste väl finnas andra konstnärer som passar bättre tänker du kanske… Tanken är att vi ska titta närmare på hans stilleben och testa på att skiss eller måla av olika saker/figurer. Vi kommer att duka upp några olika stilleben, frukter, burkar och andra saker som ingår i de geometriska figurerna. Läs mer här…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: