Färdiga Minions v. 9 -16

I dag har jag satt upp de första färdiga Minions. Vill du läsa om hur vi vi startade upp vårt arbete med https://bildlararen.com/2016/01/21/nutidssagofigurer-tema-ak-3/ eller hur vi fortsatte vårt arbete med https://bildlararen.com/bildsalen-ak-3/minions-pa-g-ak-3-v-5-16/ kan du klicka på länkarna.

IMG_5871

När vi hade kommit halvvägs tog den gula och blå färgen slut. Inköpsansvarig på skolan beställde mer färg från ABA-skol. Det dröjde någon veckan innan färgen kom. Tyvärr hade vi ytterligare problem… färgen var tjock som chokladpudding och var näst intill omöjlig att jobba med. Vi försökte spä ut den med vatten men det var fullt av klumpar ändå. Persoalen på ABA-skol var mycket tillmötesgående och krediterade oss för den färgen vi fått. Det var bra men bekymret kvarstår, vi har Minions som inte är klara. Den första fönsterfärgen kom från Creativ Company. Jag hittade även några gamla burkar som jag tog när vi tömde en skola i kommunen som lades er. Jag skulle inte ha gjort det… Den gamla färgen blev alldeles hård och spricker. I bland är det dumt att vara dumsnål! Här kommer några av de som har tagit mer skada än de andra. jag har fått använda häftmassa på några för att fästa dem på fönstret.

IMG_5872

Oavsett så är jag en mycket stolt bildlärare som har så duktiga elever i åk 3, men det hade varit roligare om alla hade blivit lika bra materialmässigt.

Estetsalens blogg

Kreativitet är intelligens som har roligt. "Albert Einstein"

Bäckaskolan 07

FÅNGA KUNSKAPEN

Athras presentionsyta

Student på Uppsala Universitet

Sidekicks på rIKTigt

Kring vår undervisning och elevernas lärande.

Bildsal 117

samlade erfarenheter av bildundervisning

Ateljén

A history inside a classroom art

clubestet målarskola

clubestet är en målarskola i västra Göteborg

backaskolan05

Smart is something you get - not something you are!

Bildoformsidan

På denna hemsida hittar du det mesta som har med bildämnet att göra.

gunillaalmgrenback

Skolutveckling, digitala lärverktyg och specialpedagogik

ThereseLinnér

att leva är att lära - att lära är att leva

Art med Artale

Sunnerbyskolans bildsal

%d bloggare gillar detta: