Affischer,  Akvarell,  Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Digitalabilder,  Konstnär,  Lektionstips,  LGR22,  Marc Chagall,  Månadens konstnär,  skolan,  Webbutiken

Månadens konstnär Marc Chagall

“Konst måste vara ett uttryck för kärlek, annars är det ingenting.” Marc Chagall

Visste du att Marc föddes död? Marc var inte hans första namn utan när han föddes fick han namnet Moishe Segal. Varför bytta han?
Han flyr undan Nazisterna från Frankrike till Usa med sin familj. Detta och mycket mer får du veta i materialet som innehåller:  faktablad, affisch, en PP om Marcs liv och konst, på 24 sidor samt två olika idéer till bilduppgifter. Det finns inga bilder inlagda i PPn. När du öppnar PPn hittar du länkar där det ska vara en bild. Klicka på länken och infoga bilden i din PP.

Du hittar materialet här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: