Abstrakt,  Arbetsblad,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Lektionstips,  LGR22,  Linjer,  OP-Konst,  skolan,  Visuell konst,  Webbutiken

Nytt material, OP-konst del 5 – Optiska illusioner

Här kommer ett helt nytt material med OP- konst del 5 Optiska illusioner. Materialet innehåller 7 st arbetsblad som är självinstruerande. Det finns två lite enklare för de elever som behöver detta samt ett arbetsblad som man kan använda till en gemensam klassuppgift. Nr 7 som kan användas att sätta ihop till en stor installation, den passar bra att göra med hela klassen eller med hela skolan som en uppstartsuppgift.
Du hittar materialet här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: