Affischer,  Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bildlektion,  Flickbok,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Månadens konstnär,  Monochrom,  Planering,  Valör

Konstens grunder NR 5 – Nyanser, tillsammans med Månadens konstnär Georgia ÓKeeffe 2021

Så var det dags för minst en vecka sedan, att växla område i bilden. Perspektiv ska ut och nyans in eller kanske kan vi förena dem båda…

Jag vet inte hur det är för er, men för mej så blir det svårare och svårare för varje år att avgränsa mej i min planering. Det är så mycket jag vill ha med, så mycket som är kul att testa och så mycket jag vill att eleverna ska lära sig. Vilken tur att det är ett angenämt problem. Läs mer här om hur vi planerat...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: