Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Färgcirkeln,  Färglära,  Flippbok,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Pyssel och papp,  skolan,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Webbutiken

Flippbok med Konstens grunder NR 3 – Färger

Dags för den tredje delen i ”Konstens grunder – Flippböcker” Det är den om Färger. Det är tio olika arbetsblad som ingår i Färger.

I många år har jag önskat jobba mer kreativt i alla ämnen. I geografi har jag startat med olika flippböcker, det har fungerat så bra. Nu tänker jag göra olika flippböcker även till bildämnet.

Att jag ständigt ändrar, förändrar och gör nytt handlar för mej om att undervisningen inte bara ska vara bra och rolig för eleverna utan även för mej. När jag är inspirerad och engagerad, blir även mina lektioner bättre. det blir en uppgradering 2,1 eller 2.2 Jag tror ni fattar 🙂 Du kan läsa hela blogginlägget här…

Du hittar den i butiken här.

Flippbok med Konstens grunder NR 3 – Färger

Dags för den tredje delen i ”Konstens grunder – Flippböcker” Det är den om Färger. Det är tio olika arbetsblad som ingår i Färger.

I många år har jag önskat jobba mer kreativt i alla ämnen. I geografi har jag startat med olika flippböcker, det har fungerat så bra. Nu tänker jag göra olika flippböcker även till bildämnet.

Att jag ständigt ändrar, förändrar och gör nytt handlar för mig om att undervisningen inte bara ska vara bra och rolig för eleverna utan även för mig. När jag är inspirerad och engagerad, blir även mina lektioner bättre. det blir en uppgradering 2,1 eller 2.2 Jag tror ni fattar  🙂Du hittar den i butiken här.

Kommentarer inaktiverade för Flippbok med Konstens grunder NR 3 – Färger

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: