Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  Bedömning,  bild i skolan,  Bildlärarens planeringsbok,  Blandat,  LGR 11,  LGR22,  Material,  Planering,  skolan,  Utvärdering,  Webbutiken

Bildlärarens planeringsbok 2021-2022

Nu finns nästa läsårs planeringsbok i webbutiken. Du hittar en för åk 1-6 och en för åk 7-9, båda innehåller 43 sidor med material. När du laddat ner boken väljer du om du vill skriva ut hela boken eller delar av av den. Vissa sidor lämpar sig bra att kopiera upp i klassuppsättningar.  Du har en enpersonslicens vilket innebär att du inte får dela med dej till andra lärare.

Planeringsboken är tänkt att hjälpa dej att strukturera din bildundervisning, den innehåller inga färdiga planeringar.

Det finns plats för schema, terminsplanering, en sida för varje årskurs i åk 1-6 eller 7-9, Månadens konstnär, en titt på veckan, lektionsplanering, att göra lista, LPP är du kan planera och bedöma, elevlista, utvärdering/självbedömning, observationslista, grupparbetslista, tema, övrigt,  månadsblad för augusti 2021 juni 2022, matris för bildämnet och exit-lappar mm

Du hittar planeringsboken för åk 1-6 här:

Du hittar planeringsboken för åk 7-9 här:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: