Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bild i skolan,  bildlektion,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Monochrom,  Nyanser,  Planering,  Shopen,  skolan,  Sponsrat material,  Valör,  Webbutiken

Att utmana sina elever – Nyanser/Valör åk 2 VT 2020

När ska man börja utmana sina elever? Hur ska man utmana sina elever? Ska vi utmana våra elever? Dessa frågor kan man tänka och tycka olika om men här tänker jag skriva hur jag ser på det hela.

I alla ämnen har vi en progression där eleverna lär sig och utvecklas mer och mer under åren i skolan. I en del ämnen utmanas eleverna efter sin förmåga och i andra blir undervisningen mer likformad. I vår matteundervisning har alla elever (nästan…) ”samma” bok fast i två olika versioner, en bas och en mera. Alla kan vara med på samma genomgång, vara på samma kapitel men med uppgifter som motsvarar deras förmåga. Det finns alltid några elever som behöver extra stöd och anpassning, det kan gälla att det är svårt eller för lätt

Läs mer här!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: