art journal,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  Återanvändning,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bild i skolan,  bildlektion,  Hållbar utveckling,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Månadens konstnär,  Mix Media,  Planering,  Pyssel och papp,  skolan

Toarullsutmaningen ett konstprojekt

Ibland hittar man ideer som man inte kan släppa. Loo Roll Art Challenge eller #Pinkfootloorollchallange har börjat dyka upp på Instagram.  Pinkfoot Gallery ställde sig frågan vart alla toarullar tog vägen. Det som blir kvar när allt toapapper är slut är tomma ytor som kan användas för att göra konst. På den vägen är det, toarullsutmaningen startade.

Nu har jag funderat några dagar, har mycket tid till det när jag är inne på min tredje vecka i karantän…
Ett konstprojekt med toarullar skulle fungera både i bildundervisningen på skolan men även som en distansuppgift. ALLA har toarullar hemma och va bra det vore om vi kunde återanvända dem till något fint.

Du kan läsa mer här!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: