Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 2,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  Bildanalys,  bildlektion,  Konstens grunder,  LGR22,  Material,  Månadens konstnär,  Planering,  skolan,  Webbutiken

Grovplanering för läsåret 2022-2023

.

Jag vet inte hur det är för dej… men själv fungerar jag så att jag gör noggranna grovplaneringar inför varje läsår. Med det sagt är det inte säkert att min undervisning kommer att se ut exakt så. Saker händer både i skolans värld och i världen utanför, som påverkar den faktiska undervisningen. Trots det så känns det skönt att ha något att förhålla sig till när man gör sina planeringarna höst. Här bjuder jag på mina tänkarnas undervisningen under nästa läsår. Önskar dej en riktigt skön semester, att använda som det passar dej bäst, Åsa

Här hittar du en gratisbild att lada ner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d