Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 2,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Lektionstips,  LGR22,  Material,  Påskpyssel,  Planering,  skolan,  Webbutiken

För en tid som denna… Pysanka – Ukrainska påskägg.

För några år sedan gjorde vi inför påsken en bilduppgift med Pysanka. Nu har jag utvecklat den med lite mer idéer för eleverna när de ska göra sina påskägg. Beroende på elevernas ålder kan man göra uppgiften mer eller meander krävande. Materialet innehåller ett arbetsblad med information om Pysanka, en youtube-länk samt 4 st arbetsblad med olika idéer. Dessa arbetsblad kan även användas till målarbilder om man vill.

Du hittar materialet här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: