Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  Blandat,  Lektionstips,  LGR 11,  Livet,  Planering,  skolan,  skolmagi.nu,  Uppmuntran

Att bygga en grupp trygg…

I höstas tog vi över en ny grupp elever, en ny åk 4. Det är alltid roligt när man ska lära känna nya elever men också med en viss bävan. Vilka är de, hur fungerar dem tillsammans, hur kommer de svara på oss och vår undervisning mm mm

Vi valde att behålla eleverna i samma grupper som deras lärarna hade haft dem i på lågstadiet. Jag vet att lärarna hade jobbat mycket med gruppen och hade fog för sin gruppindelning. Nu efter en termin på mellanstadiet, nya lokaler, nya lärare och nya ämnen har vissa elever flyttat sina positioner i gruppen och vi ser saker som vi skulle vilja arbeta med för att få ännu mer arbetsro och gemenskap i gruppen. Läs mer här…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: