Alla hjärtans dag,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  Återanvändning,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Blandat,  Lektionstips,  Material,  Planering,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

String Art med hjärtan

I dag slog pysselbehovet till. Jag plockade fram lite saker och satte mej vid köksbordet som så ofta annars., trots att jag har ett pysselrum/atelje. Men vi människor är väl sådana att vi gärna vill vara i närhet av andra människor.

Jag plockade fram String Art plattor nålar och garn. För att får jämna hjärtan tog jag fram två mallar som jag jag satte nålar runt. När hjärtana var fulla av nålar började jag binda garn runt dem. Jag gjorde två hjärtan i två olika färger. Ett enkelt skapande som jag tror att de flesta åldrar ska klara av.

Läs mer här!

String art med hjärtan

I dag slog pysselbehovet till. Jag plockade fram lite saker och satte mej vid köksbordet som så ofta annars., trots att jag har ett pysselrum/atelje. Men vi människor är väl sådana att vi gärna vill vara i närhet av andra människor.

Jag plockade fram String Art plattor nålar och garn. För att får jämna hjärtan tog jag fram två mallar som jag jag satte nålar runt. När hjärtana var fulla av nålar började jag binda garn runt dem. Jag gjorde två hjärtan i två olika färger. Ett enkelt skapande som jag tror att de flesta åldrar ska klara av.

Eftersom jag vet att budgeten kan vara ansträngd på många skolar har jag plockat pram en budgetalternativ. Jag använde mej av ett lite kraftigare akvarellpapper eftersom jag inte hade några spillbitar av wellpappsark hemma. Gjorde på samma sätt som med String Art plattorna där jag började med att lägga ut en mall. Därefter stack jag hål i pappret runt mallen. Tog fram en stoppnål och lite rött garn som jag sedan sydde runt hjärtat i alla hålen. När hjärtat var färdigt satte jag upp det på en röd bakgrund med hjälp av 3D fästkuddar.

Kommentarer inaktiverade för String art med hjärtan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: