Återanvändning,  Blandat,  Färgcirkeln,  Färglära,  Livet,  Material

Finaste halsbandet

I veckan fick jag ett paket. I detta fanns ett halsband gjort av små färgpennor eller rättare sagt små stumpar. Detta är ett halsband som borde vara ett måste för alla bildlärare eller “kulturtanter” 🙂 Jag fick många kommentarer i dag av både elever och kollegor, om mitt fina halsband. Extra roligt att bära det när vi jobbade med Konstens grunder NR 3 – Färger!

Om du är intresserad av ett halsband, då hittar du det på Instagram @skaparadrami som drivs av Anna-Maria. ÅdraMi står för skaparÅdran hon, Miran fått at t förvalta. Anna-Marias ledord är kreativitet och återbruk. När hon skapar använder hon ärvda och loppade garner, tyger, barnböcker mm mm. Kontot har så många fina saker titta här:

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d