Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  Blandat,  familj,  Lektionstips,  Livet,  Material,  Påskpyssel,  Planering,  Pyssel och papp,  skolan

Påskkycklingar är på G – både riktiga och konstgjorda.

På vår skola har vi en förälder som lånat ut en äggkläckningsmaskin till NO-läraren i åk 6. I denna maskin har Cinna lagt vanliga hönsägg och nu är hela skolan engagerade. Lärare och fritidspedagoger är på skolan på helgerna och vänder ägg. Det är en ständig ström av elever från olika årskurser som är på väg till åk 6 för att titta och se på miraklet som håller på att hända. Det har även skapats ett instagramskonto viklackeragg.

Tänk va svensk skola kan vara bra när vi samverkar skola och hem. Varför skriver aldrig media om detta?

Samtidigt som vi väntar på att de första små ulliga och gulliga kycklingarna ska komma så börjar vi fundera på vad vi ska göra för påskpyssel i klassen innan lovet. Jag repostar ett inlägg från 2019 eftersom det ligger bra till utav de olika ideer vi har. Klicka här så hittar du det.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d