Advent och jul,  Åk 1,  Åk 2,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bild i skolan,  bildlektion,  Hållbar utveckling,  hemma,  Lektionstips,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

När en grej går att använda många säsonger…

En ljusstake med många säsonger och användningsområden. Att kunna använda en pryl på många olika sätt gillar jag, slit och släng är inte riktigt min grej på inredningssidan. Om jag gillar en grej, så hänger den med genom säsongerna och modetrenderna. Att genom små trix och fixa få något att bli som ny fast att den är gammal, är kul Denna ljushållare hittar du på  Creativ  Company Det går även att göra egna med tomma glasburkar, sprayfärg och små hållare för ljus.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: