Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  Bedömning,  bild i skolan,  Bildlärarens planeringsbok,  bildlektion,  LGR22,  Planering,  Webbutiken

Bildlärarens planeringsbok 2022-2023

Fortfarande är vi kvar i lå 21-22 och det är många veckor kvar att arbeta men… Det är dags att börja blicka framåt och skaffa de planeringsverktyg som man vill använda under nästa läsår. Det är den nionde upplagan och det har tillkommit fler och fler planeringsverktyg.

BILDLÄRARENS PLANERINGSBOK 2022-20223 Den innehåller 45 sidor.

Du hittar schema, terminsplanering, en sida för varje årskurs i åk 1-6, Månadens konstnär, och tittar på veckan, lektionsplanering, att göra lista, LPP är du kan planera och bedöma, elevlista, utvärdering/självbedömning, observationslista, grupparbetslista, tema, månadsblad för augusti 2022 juli 2023, matris för bildämnet och exit-lappar.

Du kan läsa mer om det här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: