Advent och jul,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Lektionstips,  Material,  Planering,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

Advent och jul på G, åk 1 2018

Åk 1 kommer att få två olika saker att göra, en enklare och en liten svårare.Det första är en färdig mall på en ängel. Jag gjorde ett snabbt förslag där jag testade att sätta på tårtpapper för att få en struktur på ängelns ”klänning”, lite glitter och rhinestone. Ritade ett ansikte och sen var det klart. Ida kommer att göra ett förslag till så att eleverna får lite olika ideer. Kanske en  skate-are…

Advent och jul på G för de yngre – 2018

I går hade jag planeringstid och fixade med lite Julpyssel för åk  1. Vi (Anna, Hanna, Ida och jag) har i år planerat vårt advent och julpyssel från åk 1-6. Allt för vi inte att ha samma pyssel i alla klasserna. Varje årskurs kommer att göra sin grej och vi kommer att dokumentera detta…
Allt för att eleverna inte ska behöva göra samma grej år efter år.

Åk 1 kommer att få två olika saker att göra, en enklare och en liten svårare.Det första är en färdig mall på en ängel. Jag gjorde ett snabbt förslag där jag testade att sätta på tårtpapper för att få en struktur på ängelns “klänning”, lite glitter och rhinestone. Ritade ett ansikte och sen var det klart. Ida kommer att göra ett förslag till så att eleverna får lite olika ideer. Kanske en  skate-are…

Det andra är ett kort med en julgran, jag hittade idén till granen här .  Jag gjorde om den efter att jag sett en video på Facebook. Man gör hål i pappskivan och trär snöre eller tråd  runt granen. Se till att använd pärlor på snörena som kulor.

Jag använde glanspapper vilket gjorde det svårt att fotografera…

Det mesta av materialet hittar du i Creativ Companys hobbybutik. En hel del är sådan som “bara” finns i en bildsal…

Lycka till

Kommentarer inaktiverade för Advent och jul på G för de yngre – 2018

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d