Advent och jul,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Elevens val,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

Adventskalender 2018

Läs mer här…

Adventskalender 2018

Varje höst efter höstlovet börjar frågan komma från lärarna på skolan: – Vad ska vi göra för adventskalender? – Vad ska vi köpa och lägga i adventskalendern? – Vad ska ni titta på eller läsa under advent i er klass?

Ansvaret på första frågan brukar ligga på mej för åk 4-6 och på Hanna S för åk 1-3. Innehållet brukar hamna på den lärare som berättar att hon eller han ska åka till Ullared. Oftast köper vi samma sak till alla elever på vår skola. Variationen på vad som visas eller läses i klassrummen är däremot stor.

I år kommer eleverna i åk 4-6 att få måla och dekorera en mini ask. Denna ask kommer vi lärare sedan att fylla med tex ett litet sudd eller något annat. 

Jag har turen att få sitta hemma och leka ibland när jag planerar mina lektioner😍 Denna gången har jag testat Foam Clay och Pearl Clay samt Plus Colour både färgen och deras pennor när jag dekorerade några askar. När jag målar brukar jag använda plasthandskar för att slippa vara flammig… Försökte även använda plasthandskarna när jag skulle blanda till Pearl Clay, inte så smart… leran klibbade gast på plasten. Använd inte plasthandskar till den leran😂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Våra elever kommer att få måla sina askar med Plus Colour samt lägga Foam Clay eller göra dekopage med julservetter på sina lock. De kommer även att få använda rhinestones.

Titta du under fliken Advent och jul så hittar du flera tipps.

Här kommer lite bilder.

Kommentarer inaktiverade för Adventskalender 2018

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d