Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Lektionstips,  Material,  Påskpyssel,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

Kycklingfrossa i åk 4

Läs mer här…

Kycklingfrossa i åk 4

I fredag hade jag lektion med åk 4. Jag hade dukat upp lite material på elevernas bord i estetsalen.
Eleverna fick välja om de ville måla med akrylfärg, limma decoupage eller göra båda delar. Det var ett gäng 10-åringar som ALLA var koncentrerade och jobbade som bara den.  När lektionen var slut frågade jag hur eleverna hade tyckt att de funkat, hur lektionen hade varit. Från den elev som vi har störst problem med, en kille som är överårig, med stora svårigheter på många sätt fick jag svarte 10 på en skala av 5!

Några blev klara tidigare än andra och fick göra en påskkyckling i kruka.

Allt pyssel jag använde finns hos Creativ Company.

Kommentarer inaktiverade för Kycklingfrossa i åk 4

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d