Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  LGR 11,  Livet,  Material,  Sponsrat material

Att få sitta ner och vänta på sin själ…

I dagens samhälle stressar inte bara vuxna utan även våra elever. Det är hektiska dagar där mycket kunskap ska läras ut och läras in. Faktamängden är enorm och ibland blir man bara så trött. Jag är hemma en dag i veckan och kan göra vad jag vill (nästan…). Eleverna är i skolan 5 dagar i veckan och träffar massor av vuxna som ibland glömmer att inte bara deras ämne är viktigt. Läs mer här…
DSC06226

En kommentar

  • janet ericsson

    Jag håller verkligen med dig, och använder detta till mina elever. Bl a när jag jobbar med kontraster och att blanda färger. Det blir alldeles tyst i klassrummet (30 elever) och alla njuter….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: