åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  hemma,  Livet,  Material,  Pyssel och papp

Fler designade muggar av Blenda 10 år

Förra veckan la jag upp ett inlägg här på bloggen om hur jag hade designat egna muggar med hjälp av nagellack. Du kan läsa om hur jag gjorde här. 

Designa muggar

I den estetsal som jag jobbar i har även Hanna musik. Vi samarbetar bra och är även goda vänner. Hanna har en dotter som heter Blenda, hon är tio år och mycket duktig på att måla och pyssla.  Jag ger lite tips på material och annat som de kan jobba med hemma. Efter att jag hade lagt ut mina bilder så har Blenda nu gjort egna muggar med några av alla hennes nagellacksnyanser.

IMG_5347 IMG_5341

När jag fick bilderna av Blendas mamma blev jag så imponerad och frågade om jag fick dela dem här med er. Någon av er har frågat om jag testat att göra det med eleverna, vilket jag inte har gjort. Men här ser ni hur fina muggar en tioårig tjej kan göra <3

IMG_5344 IMG_5345

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d