hemma,  Lektionstips,  Material,  Sponsrat material

Designa muggar

I dag har jag ägnat mej åt något helt nytt. Idén hittade jag på pinterest.com för ett halvår sedan och ibland tar det det tid att komma till skott.

När jag tänker på design, tänker jag att det är något som man bestämmer. Alltså man sätter sig ner, funderar, provar och kommer fram till en design man vill ha. Så har det inte blivit i dag! Jag har designat muggar. Varje mugg blev som den själv ville 🙂 Jätteroligt!

DSC00202

DSC00222

Ett enkelt projekt som går att göra med alla åldrar. Inte speciellt tidskrävande eller dyrt. OBS… De ska INTE maskindiskas… Jag har använt mej av följande:

 • vita muggar
 • olika nagellack
 • en plastbytta
 • vatten
 • tandpetare

Muggarna kan man köpa billigt lite varstans, mina muggar kommer från Creativ Company. Nagellacken har jag köpt på olika ställe. Det svarta köpte jag för 13:- på Ullared. Något är köpt på China supermarket i Torrevieja för 1 euro. I dag kan man hitta nagellack för en billig peng nästa i varje dagligvaruaffär.

Så här gör du:

 • häll vatten i en plastbytta
 • droppa några droppar nagellack av olika färger i plastbyttan
 • använd tandpetaren till att göra något mönster i nagellacken
 • doppa ner muggen till hälften i nagellacksbadet
 • ställ muggen att torka
 • börja om från början med nästa mugg

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: