åk 4,  åk 5,  åk 6,  Material,  Pyssel och papp,  skolan

Avsluta en åk 6 och börja planera för en åk 4…

Har du saknat mina inlägg?
Jag har inte varit särskilt aktiv här på bloggen men nu ska det bli ändring på det 🙂
Befinner mig just nu på min sista sjukskrivningsvecka efter en lång vår. Har varit hemma mer eller mindre sedan vecka 6. Nu arbetar jag 75 % och börjar sakta men säkert komma tillbaka med lite energi igen.

Det är två veckor kvar av tre långa år med våra elever. Två veckor som ska innehålla så många saker och ändå vara så vanliga som det bara går. Vanliga dagar med vanliga lektioner för att de flesta eleverna ska må bra och funka. Samtidigt ska det vara schemabrytande aktiviteter som visar att vi förar vår tid tillsammans och förbereder oss för ett avslut.

Under den här tiden ska man samtidigt ställa in sig på en ny klass, nya elever som ska träffas innan terminen tar slut, läromedel ska beställas, schema ska skrivas, så mycket på samma gång. Min kollega kan inte tänka på vad som kommer och jag är redan där 🙂

Nu tänker jag visa lite av det jag börjat med… Nya skyltar, namnlappar och allt i samma färger. Man måste ha ett färgtema… I alla fall om man är en riktig nörd som jag är.

Jag är på G!

2 kommentarer

 • Helena Gånheim

  Välkommen tillbaka!
  Ser alldeles fantastiskt trevligt ut och jag tar gärna del av det.
  Jag är i samma situation som dig… Släpper två ovanligt “röriga” och “rörliga” 6:or och ska åter börja med fyror i höst.
  Just nu längtar man bara till sommarlov!
  Jag har också haft en tuff vår men inte p g a av sjukskrivning och saknar energin som bildämnet normalt ger även mig, då grupperna varit stora och tunga att jobba med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: