Återanvändning,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Blandat,  konstdagbok,  Material

Då kommer alla känslorna (ideerna) på en och samma gång…

Visst är det konstigt, första dagen på ledigheten och hjärnan är urblåst… Ändå händer det! Idéerna kommer krypande och lysten att vara lite kreativ, planerade för hösten kommer krypande. Jag ska vara ledig, elelr är det just det jag är? Ledig, då finns det tiden att tänka, reflektera och skapa nytt.

Har börjar röja i mitt arbetsrum,bland allt som bara slängts in medan dörren hållits stängd för allmänheten. Jag har börjar sortera bland färger, böcker som inte hunnits läsas och alla idéer som lagts på hög.

Allra helst skulle jag velat gå här hemma i mysbyxor i en vecka och pyssla med allt som väntar på att bli gjort. Jag vill inte klä upp mej eller gå utan för dörren. Bara vara!!!

I dag har jag gjort nya konstdagböcker för åk 4-6. Hur kul är det inte?

Läs mer här…

Då kommer alla känslorna (ideerna) på en och samma gång…

Visst är det konstigt, första dagen på ledigheten och hjärnan är urblåst… Ändå händer det! Idéerna kommer krypande och lysten att vara lite kreativ, planerade för hösten kommer krypande. Jag ska vara ledig, elelr är det just det jag är? Ledig, då finns det tiden att tänka, reflektera och skapa nytt.

Har börjar röja i mitt arbetsrum,bland allt som bara slängts in medan dörren hållits stängd för allmänheten. Jag har börjar sortera bland färger, böcker som inte hunnits läsas och alla idéer som lagts på hög.

Allra helst skulle jag velat gå här hemma i mysbyxor i en vecka och pyssla med allt som väntar på att bli gjort. Jag vill inte klä upp mej eller gå utan för dörren. Bara vara!!!

I dag har jag gjort nya konstdagböcker för åk 4-6. Hur kul är det inte?
Jag skulle kunna göra böcker hela dagen. Ja, alltså jag gör inte böcker, utan ger dem bara ett nytt utseende. Det är vanliga, billiga och tråkiga skrivböcker i A4 format som jag klär om med snygga tapetprover. Tänk vad lite yta kan göra för lusten 🙂 Eleverna i åk 4 får välja tapet och klä sin Konstdagbok en av de första lektionerna till hösten

Föra året såg min konstdagbok ut på detta visset. I år kommer jag att använda en för varje årskurs.

Kommentarer inaktiverade för Då kommer alla känslorna (ideerna) på en och samma gång…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d