Blandat,  Livet,  Material,  Sponsrat material

bröllopstavlor, igen…

Under midsommardagen firade min svåger och svägerska att de varit gifta i 35 år. det är verkligen något att fira <3

Det var deras barn, syskon med familjer och närmaste vänner som var bjudna. Festen började med att deras pastor talade om vikten att förnya olika förbund så att man håller de levande, aktuella. Där efter fick de förnya sina äktenskapslöften till varandra. De tackade varandra för alla åren som gått och lovade att älska och leva tillsamman i många, många år framåt. En mycket vacker stund.

Till ett litet minne från den dagen hade jag målat en liten tavla 15×15 cm stor.

02FDE1D2-1B3F-40F1-B54A-D58DBDC3EE8D

I dag har jag målat en tavla på beställning. En av “mattanterna” på min skola hade varit på ett bröllop där de hade ett träd som jag målat och nu skulle hennes egen son gifta sig och hon ville ha en lika dan tavla till dem. Jag har målat med Art Proff en ny bekantskap för mej. Härligt krämiga färger som torkar väldigt fort, nästa för fort ibland. Började med att skissa upp trädet och klicka ut de färgnyanser som jag ville ha.

I vanliga fall brukar jag inte ha så många nyanser att välja på så det känns riktigt lyxigt. Trots det så kan jag inte låta bli att blanda mina egna färger för att få till tavlan så som jag vill…

DSC01917 DSC01918

Jag avslutade med att måla ett tudelat frigolithjärta i rött. Klistrade fast det och satte dit brudparets namn.

DSC01920

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d