art journal,  Blandat,  Livet,  Material

Glad midsommar.

Vaknar upp till en värld som inte är sig riktigt lik. Hur kommer framtiden att bli? Några jublar andras talar med domedagsord. Blir mitt liv påverkat? Kommer mitt liv och mina val att påverka andra? Du och jag kan inte förändra andra människor vi kan bara förändra oss själva och på det sättet beröra andra. Har haft lite egentid nu på midsommardagens morgon och gav mej själv tid till att måla. Måla gör mej gott, lyfter bort en del av det tunga i livet och fyller mej med glädje och tacksamhet.

Frågan är denna midsommardag: bygger mina val i livet murar eller river de murar och skapar frihet åt andra?

Bilden är målad med akvarell och Gelepennor. Hittade ett litet reseetui förra helgen i Bristol. Pennorna är inte längre än 6 cm.

I dag tog jag fram en ny lite resedagbok-artjournal, smidig att ta med sig.

Invigde den med en målning där jag började med att riva itu en tepåse och klistra in på sidorna… Sen fyllde jag sidan med akvarellfärg och tusch. Så roligt att vara på gång med målandet igen😍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d