Blandat,  familj,  Material,  Tummen upp i bild åk 4-6

Starta eget…

Då var det dags att sjösätta min egna firma! Life of colour.

Loggan för Life of colour

Tanken var att dra igång tidigt i våras men livet kom emellan. I dag har jag skickat iväg min första faktura och det känns stort. Inom kort kommer jag att lägga upp olika arbetsblad för arbetet med KONSTENS GRUNDER. Hur man arbetar med konstens grunder kan ni läsa om i Tummen upp i bild – ett bedömningsstöd för åk 6.

tummen-upp-bild-kartlaggning-ak-6

Det kommer att vara olika paket med arbetsblad för linjer, former, färger, rum/perspektive, nyanser och struktur. I varje del kommer det att finnas arbetsblad som lämpar sig för elever i åk 3-6.

Jag kommer även att sälja dop/födelsepresenter  som dessa tavlan hör nedanför.

img_1513 img_1507

Andra tavlor för andar tillfällen tex bröllop går även de att beställa. Det är bara att höra av sig.

img_4526

IMG_3082IMG_2594

4 kommentarer

  • Åsa

   Hej Monika.
   Jag kommer att lägga ut information på bloggen. Man kommer att kunna swisha eller få faktura vilket som passa bäst.
   Må så gott 🙂

 • Ingmari Jorlind

  Då har jag ett förslag (som jag tänkt på ett tag). Då kan du ordna bildfortbildning/konferens för oss som arbetar på låg/mellan! Var på bildlärarkonferensen i Sthlm förra året, den enda fortbildning någonsin för min del, det gav tyvärr inte speciellt mycket för oss som inte är bildlärare på heltid utan har andra ämnen och som arbetar med de yngre eleverna. En dag hos dig tror jag skulle ge mycket, följer din blogg och får många idéer.
  Ingmari

  • Åsa

   Hej Ingmari.
   Det var en intressant tanke 😊
   Ska fundera och du kan fundera på om din kommun skulle kunna lägga en fortbildningsdag på bildämnet så kan jag komma till er 👍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d