åk 5,  bildlektion,  Material,  Sponsrat material

Slutuppgift i åk 5

Som en sista uppgift innan sommaren har eleverna i en av grupperna i åk 5 fått möjlighet att välja uppgifter. Att bara en av tre grupper för denna möjlighet beror på att det är dagar som försvinner när de andra skulle haft sina bildlektioner.

DSC01405

 

Vi har de sista veckorna arbetet med att göra klart de olika sidorna i de återvunna böckerna. För de elever som är klara med allt har fått i uppgift att skapa en tavla med detaljer i tråd som sticker ut. Här kommer min tavla som jag gjorde för att själv ha en aning om hur eleverna skulle gå tillväga. Jag har använt långa målardukar , flytande akvarellfärg, tuschpennor samt färgad aluminiumtråd.

  1. Skissa ett motiv
  2. Fyll i med tuschpennorna
  3. Färglägg med flytande akvarell
  4. Gör hål i duken eller ramen för att sticka in tråden
  5. Fäst tråden på baksidan

Här kommer lite bilder på eleverna påbörjade arbeten och något färdigt.

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: