Blandat,  hemma,  Livet,  Sponsrat material,  Uppmuntran

Att lära sig sticka igen..

Efter ca 30 år tyckte jag att det var dags att börja sticka igen. En sysselsättning som är bra mot allt möjligt och framförallt en stressad värld . Jag hade förmånen att få testa Startset : Lär dej sticka från CChobby.se

Det var svårare än jag trodde, inte helt som att cykla där man säger att en gång lärt sig så funkar det att cykla resten av livet. Nä det här var lite mer komplicerat… det satt inte i mina händer och fingrar längre. Jag har stickat och dragit upp, stickat och dragit upp! Men tillslut är jag hyfsat nöjd i alla fall😇

Istället för att få 6 lappar som bara ligger utan någon användning virkade jag ihop den till en liten dockfilt till barnbarnet nr 4.

Ja, jag vet att det är en del missar och fel men är ändå nöjd att jag fick till det till slut. Nu ska jag se till att lära men att virka😇 Det är ändå skönt att det är sommarlov!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: