Advent och jul,  Blandat,  Livet,  Material,  Pyssel och papp,  Sponsrat material,  Uppmuntran

Välsignade halvfabrikat… 22/12-20

Alltså törs man säga det? Halvfabrikat, välsignade halvfabrikat! Nu är det sagt.

Här har jag suttit i dag och någon timme i förgår och njutit av hela min själ. Jag har tillverkat en jultomte och en ballerina till min nötknäppare som jag gjorde förra året. Alltså det är sådan terapi efter en termin i estetsalen, med planeringar, kreativa ideer, genomförande, städning och bedömningar, att bara sitta och göra något som inte jag har bestämt. Alltså jag har ju bestämt vad jag ska göra men inte hur.

För mej är det glädje, nöje och en hel del avkoppling med att göra något som är halvfabrikat. När jag flyttade till Hillerstorp 1994… Läs mer här!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: