hemma,  Livet,  Material,  Sponsrat material

Inspirationen kommer…

I lördags fick jag ett litet anfall😊

Glädjen och lusten kom över mej och jag plockade försiktigt fram lite grejor och satte mej i fåtöljen framför tv…

Att måla med flytande akvarell är lite nytt för mej så det gäller att testa sig fram. Ska det vara lite vatten på penseln, eller inget vatten, eller massor av vatten? Blir laveringen bara med hjälp av hur många gånger jag målar eller ska jag ljusa uppled vatten? Ibland känner jag att min önska vore en bildlärarutbildning på tusen material, ungefär som tusen språk.

På min utbildning var det mest teorier, analyser osv. Det var så lite testande av olika material och att få gör dem till mina, att bli förtrogen med dessa. Följden är att vi runt om i skolor och hem fortsätter att använda det som vi är trygga med istället för att gå utanför boxen som Andy Warhol sa en gång.

Gogglade för att få lite tips och hjälp och hittade detta inlägget på Cchobby.

Här kommer det färdiga resultatet.

I dag var det dags igen. Allt är framplockat och en idé har börjat göra sig påmind, återstår att se om jag får till något eller om alla grejorna blir kvar på bordet tills i morgon…


Färger och annat material kommer till största delen från CChobbys butik.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d