Uncategorized

Materialvård

När man sitter i en fåtölj i fyra veckor blir det tid till lite arbete som man aldrig hinner med annars.

Har en anslagstavla på Pinterest som heter inspiration dör jag sparar saker. Det är olika tips och idéer som jag tänker kan vara bra att ha. Så i dag tog jag fram en idé som jag gjorde om till min egen. Ritade en affisch som ska sitta vid tvättstället i estetsalen.

Varje år har jag en lektion med hur man sköter penslarna med eleverna i varje årskurs. Köper hellre dyra penslar vart femte år än billiga varje år. Då gäller det att vi hjälps åt med skötslen, jag och eleverna. Ni ska se när eleverna står och snurrar med de tvättade penslarna in munnen… 😂 i början är de skeptiska men det lossnar efter några lektioner.

Hör kommer min nya affisch.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d