Advent och jul,  art journal,  Blandat,  familj,  konstdagbok,  Livet

Artjournal eller konstdagbok

För några år sedan startade jag upp med en artjournal eller konstdagbok. Varje dag gjorde jag någon liten bild med text. Det fick mej att vara kreativ för min egen skull och inte för mitt jobb. Med tiden avtog mina stunder där jag tog mej tid att måla. Som så ofta annars drog jag igång något som jag inte riktigt fullföljde. Du kan söka på artjournal eller konstdagbok för alla gamla inlägg. Här kommer en av dessa.

Nytt år nya utmaningar

I dag på självaste julafton har jag bestämt mej att starta om igen i en ny liten bok.

En kommentar

 • Sofia Rhedin

  Hej Åsa!

  Jag hittade den här i dag i spam boxen, så jag höll på att missa den.

  Men jag tar gärna emot info ifrån dig. Facebook funkar ju så att när jag svarar på dina mail så brukar de komma rätt nästa gång. Så jag ger mig tillkänna lite gran så fortsatt information från dig kommer till min in-box.

  Nu ska jag tillbaks till ditt brev och läsa… Det ser spännande ut 😊

  Med vänlig hälsning,, Sofia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: