Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion

Så har vi firat den första Bildämnets dag

I dag har vi firat bild på många sätt. Vi i åk 5 har grejat (GOTD) om Vincent van Gogh, sett på filmer om den samme, färglagt topografiska kartor över Norden och gjort  en bilduppgift om Vincents stol under de sista lektionerna på dagen.  Här kommer lite bilder från arbetet, färdiga blev inte så många utan vi får fortsätta i nästa vecka.

För att inte tala om det fika som Ida och Hanna hade gjort till oss lärare. Varje fredag har vi tårtfika, när vi bestämde för någon månad sedan att vi skulle fira bildämnets dag på skolan sa dessa två att de fixar tårtan denna dag. I går var de nere i estetsalen och lånade lite rekvisit för att dekorera i lärarrummet. Gillar att några går all in.

Under dagen var jag och tittade på vad som hade hänt i några av de andra klasserna på skolan. Åk 1 hade målat Vincents sädesfärlt, otroligt fina.

DSC01021 DSC01022

Åk 3 valde att måla solrosor med sina lärare.

I vår förberedelsegrupp hade de börjat med en stor blomvas där det skulle bli en blomma från varje elev.

DSC01023

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d