hemma,  Planering,  skolan

Lärarkalendern.


Nu har jag även gjort om min lärarkalender. Nöjd… Håller på med mina andra projekt från i går. Ett par block och pärmar är klara. Skönt med lite eget kreativt görande. Inte för att det är viktigt utan för att det ger mej glädje!

4 kommentarer

 • Therese Hjelmesten

  Vilken fin planeringsbok!
  Har du någon mail så att jag kan kontakta dig? Behöver lite tips och idéer till mitt kommande läsår i bild.

  Hälsningar Therese

 • geoml

  Hej, försökt följa dig flera ggr men får bara tillbaka att det inte går. Laddade ner Word press men det funkar inte i alla fall. Är fritidspedagog och ska börja undervisa i bild i Åk 5. Tyckte din blogg var jätte bra med tips och idéer. Kan du hjälpa mig? Mvh M-L

  • Åsa

   Hej Marie-Louise. Vad kul att du gillar bloggen.
   Tyvärr vet jag inte vad som är fel. Jag är inte IT-tekniker…😳
   Kanske kan du få hjälp av någon på din skola eller av IT-avdelningen. Du kan ju förklara att det är för att underlätta undervisningen. Lycka till, Åsa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: