familj,  Gud,  hemma,  Livet,  Uppmuntran

Tavlor på beställning.

Under våren har jag fått några beställningar på tavlor. Två st har varit till två olika bröllop. Dessa tavlor var helt olika i sitt uttryck.  Den första tavlan var ett naket träd där alla gästerna skulle få möjlighet att sätta sitt fingeravtryck som ett löv på trädet.


I kväll har jag fått en bild på tavlan som den ser ut efter att gästerna har “märkt” den.

10356775_10152231825173742_6489517732139444089_n

Till det andra bröllopet fick jag en helt annan förfrågan, stammen skulle bestå av brudparets efternamn. De eventuella grenarna skulle vara olika ledord för ett fungerande äktenskap.  Några av dessa ord skulle jag skriva dit.

På festen var  det sen möjligt för gästerna att skriva sina visdomsord till brudparet. Har en bild som är tagen någon gång under bröllopsfesten men innan den är slut.

Denna helgen har jag målat på två tavlor som är beställda till några vänner. De ska ge dessa till sin son som fyller 30 år nästa helg. Det är otroligt roligt med dessa förfrågningar som jag har fått. Livet är gott!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d