Blandat

Bildlärare på semester…

Som bildlärare tittar jag jämt efter saker som skulle kunna inspirera mej till nya saker i min bildsal eller hemma för egen del. Vet inte om jag är ensam om det men jag tror inte det. Man lämnar aldrig jobbet på riktigt bara nästan. I dag när vi var ute och gick i Old Sacramento som lika gärna skulle kunna vara hemma på High Chaparral om man tittar på byggnaderna, fast High Chaparral ses ju inte som en fin kultur, hittade jag några små saker…img_1216Där fanns en julaffär… som är öppen året om. Tänkte köpa mej en liten julgransprydnad men avstod då den minsta kostade 150:- har ni någonsin sett en amerikansk julgran? De måste nog ha sina julgransprydnader i kassaskåpet om alla kostar så mycket😂img_1220img_1219I alla fall så hittade jag några julgransprydnader för oss som arbetar i förskolan eller som bildlärare… 
img_1221img_1222

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d