Blandat

Doug Smith konstnär från SAN Francisco,ännu en ny favorit.

Det är inte ofta som jag blir betagen i konst. Jag gillar konst men skulle aldrig stå en halvtimme framför en tavla och bara titta. Ibland gillar jag något och då gillar jag det på riktigt., oftast är jag mindre intresserad eller bara intresserad. Doug Smith var en sådan konstnär som jag direkt stannade upp framför. Han är Född och uppvuxen i San Francisco. Hans mamma som själv var impressionistmålare, og med sig Doug till San Franciscos konstutställningar och introducera honom för de olika konstnärerna i staden museer. Vid åldern nio sålde han sin första oljemålning.

För mej är målningarna fantastiska. Starka, klara färger i stora fält, rinnande färg och någonstans i all detta en liten bild i bilden av en by. Detta är tavlor jag gärna skulle han hemma eller måla själv😊img_1117img_1119img_1120img_1118

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d