Blandat,  hemma,  Material,  Pyssel och papp,  Sponsrat material

Sommarpyssel

Hur fantastiskt är det inte att bo i ett land där man har semester, och då menar jag riktig semester. Jag har kusiner som bor i USA, de har 10 semesterdagar per år – 10 dagar…

Dessutom njuter jag av att vädret är lite mulet så att jag kan ta mej tid och ägna mej åt att pyssla och måla i mitt rum. Det är rogivande att få vara lite kreativ och bara leka bland färger och material.

I dag har jag dekorerat några små anteckningsblock som kommer från Creativ Company.

DSC01987

Jag började med att plocka fram washitejp som jag sedan tejpade på pärmarna.

Där efter tog jag fram Inka Gold i en härlig grön nyans och mina nya glitter pennor.

DSC02003

Började med att gnida in Inka Gold med en svamp över träpärmarna, därefter klistrade jag på några bokmärken i form av fjärilar. När det var färdigt började jag att måla på framsidan. Uni Posca pennorna var kanon. Jag har dem i vanliga färger och metallic men dessa var nog de bästa. Jag behövde inte hålla på och pumpa med spetsen för att få fram färgen den kom vid första trycket. När jag först började måla var färgen väldigt stark men när den sedan torkade blev den betydligt svagare.

DSC02005 DSC02006

Så här blev de två böckerna.

DSC02008

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d