skolan

Konst i matsalen…

På vår skola har vi en hörna som vi kallar för Bäckagalleriet. Där visar de olika klasserna från Förskoleklass till åk 6 + fritids upp sina alster två veckor var. Jag är smärtsamt medveten om att jag har lurat mina elever och er andra här på bloggen när jag stavat doodle med två D istället för två O. Hoppas att jag är förlåten?IMG_1637

 

När vi läste om Andy Warhol fick jag frågan från kultursekreteraren i vår kommun om vi ville ha två tavlor hon köpt in. Det var Greta Garbo av Warhol. De hänger numera i vår matsal.IMG_1633

Vi har även några gamla skolplancher på en vägg. Vår källare rymmer nog ett hundratal 🙂 En bil av vår skolhistoria.

IMG_1636

Under våren har vår föräldraförening sponsrat vår matsal för att personalen där ska fräscha upp den. De har klätt om våra skärmar, satt upp lite tavlor, köpt nya “dukar” och blommor.

IMG_1631

 

IMG_1639

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d