Uncategorized

En lite shoppingrunda i Naples

Min kusin Diane tig med mej till Hobby Lobby i dag. Jag höll på att gå helt bananas i affären! Tur jag hade med mej mannen och min gamla faster så att jag inte fick så mycket tid på mej 😉 köpte några små saker men hade velat ha så mycket mer.  Tyvärr så rymmer inte väskorna så mycket. Köpte lite saker för att kunna måla en tavla som tack för den fantastiska gästfriheten mina släktingar visar oss här. Vi gick en runda Downtown och tittade på all den konst dom bara står där utanför affärerna.

Mer eller mindre vacker 😊. Vi gick även förbi  deras konstcentrum. Hade vädret varit dåligt vilket det inte är☀️hade jag gärna gått in. De har konstglaset, workshops osv under dagarna helt kostnadsfritt.  Tänk om det hade funkar så hemma också. Mer konst åt svenskarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d