familj,  hemma,  Livet,  Pyssel och papp

När orken inte räcker till 150%

Om man lever sitt liv och njuter till fulla drag så blir man rätt förvånad när kraften börjar tryta…
Jag har ju så rolig, gör saker jag gillar, älskar min familj, har underbara vänner och stortrivs med mitt arbete och mina kollegor. Dessutom får jag 30 år försent, äntligen läsa en utbildning som jag alltid har drömt om 🙂

IMG_0602IMG_0603

Det är då som man helt plötsligt inte laddar batterierna som man ska, konstigt det borde vara precis tvärtom. Detta läsår arbetar jag 100% som klasslärare i en åk 5 och har samtidigt bildundervisningen i åk 3-5. Utöver detta läser jag på lärarlyftet i Malmö in bildlärarexamen  30 hp. De sista två läsåren innan dess har jag arbetat 100% och läst 12.5% på olika högskolekurser, så roligt…

Men det har oftare och oftare blivit så att jag glömmer saker jag borde göra.  Så nu har doktorn bestämt att jag ska ladda mina batteri med att vara hemma och bara göra sådant som är roligt… Men jag har ju roligt när jag jobbar! Jag har även roligt när jag studerar!

Bilderna ovanför är lite av det roliga jag har provat denna veckan. Spackel i schabloner som stelnar och sen lekt med ALL-PORPOSE INK i olika färger samt Distress Stain. Vad det ska bli vet jag inte… Det är lite så mitt liv ser ut just nu.

Jag mår bra, är glad och tycker att jag har hur mycket ork som helst. Jobbar verkligen 😉 på att koppla av. Det är när jag går ut, träffar människor eller försöker att använda huvudet som det märks… Jag blir trött 🙁 i huvudet. Hur kul är det?

Men det ger mej samtidigt en möjlighet att njuta av att vara hemma, måla och se en massa filmer och serier. Här kommer ytterligare ett påbörjat projekt.IMG_0605IMG_0607IMG_0608

Av min syster fick jag en låda med Medicomp, nog kan man väl få användning av dem, eller hur? Jag limmade fast dem på ett akvarellpapper för att få en struktur på det.  Som ni ser så är det lite rörigt, jag hade städat undan alla grejerna i helgen och nu skulle jag inte bre ut mej på köksbordet mera… Jag har färglagt pappret med rosa och orange akrylfärg  Har både använt mej av kontokortet men även av pensel. Till sist har jag sprayat med Wild Plum spray, över en 24 år gammal Tupperwear alfabetsmall.

Alltså två halvfärdiga projekt precis som jag själv… Halvfärdig, men vid gott mod <3

IMG_0610

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d