Gud,  hemma,  Livet,  Uppmuntran

Låt solen värma…

DSC_1654

Köpte i veckan en ny liten Moleskineskissbok. Ja jag vet att det är lite onödig lyx men den lyxen unnar jag mej 🙂

Moleskine

Världskända Moleskine tillverkar några av marknadens absolut bästa anteckningsböcker. Detta italienska företag har reproducerat den klassiska modellen som använts av storheter som Van Gogh, Picasso och Hemingway. Utseendet är klassiskt och böckerna finns i flera utföranden och storlekar. Den vanligast förekommande är Moleskine Hardcover som är inbunden i hårdpärm och finns med linjerat, olinjerat och rutat papper. Andra populära versioner är mjukpärmsböckerna Moleskine Softcover samt Moleskine Sketchbook som har ett tjockare papper.

  • Watercolour Notebook Pocket
  • 9 x 14 cm
  • 200-grams akvarellpapper
  • 60 sidor med tjockt akvarellpapper med en pappersvikt på 200 gram/kvm. Syrafritt papper. Innehåller expanderbar innerficka. Hårdpärm med svart snodd runt om.

Nu gäller det att inte få mindervärdeskomplex när man vet vilka storheter som har använt sig av deras böcker… Har nu i kväll invigt den med ett lite försök till att dokumentera dagen. Satt en stund invirad i en filt ute i solen och vände mitt ansikte mot solen. Tänk så lätt det känns när solens strålar värmer ansiktet. Oro, stress och bekymmer känns så långt borta.

Gud låt din vår värma oss alla.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa