Material,  Sponsrat material

Bildläraren testar nya pennor – Sharpie

dsc03513

För några veckor sedan fick jag ett packet Sharpie Permanent Marker Fine Point 28-pack. Den svarta Sharpie är en klassisk svart tuschpenna med fin spets bra att använda som konturpenna båda när det gäller teckningar och akvareller. De kan användas för många olika hantverks projekt och är ett bra alternativ som tuschpennor för även små barn. Jag har sett så många roliga saker som man kan använda dem till på pinterest.se Måla mönster på sina naglar… jag testade… det kan inte visas här 🙂 Skulle nog funka om jag gjorde det på någon annan och inte på mej sjävl! Har sett underbara muggar som är målade med Sharpie pennor och sedan “bakade” i ugnen för att tåla diskning. Ungefär samtidigt som jag fick mitt paket släppte Kathy Barbro en bok  “Sharpie Art Workshop for Kids” , en bok jag gärna ville ha. Jag har följt Kathys blogg Art projects for kids under de sista åren och använt mycket av hennes bildlektioner som jag gjort om till att passa svensk undervisning. Jag hittade en sida från England där jag kunde beställa hennes bok och i veckan kom den.
dsc03505   dsc03506
När man bläddrar i den får man en vägledning om hur de olika sharpiepennorna kan användas.
dsc03510 dsc03511
Boken är fylld av många olika projekt som alla använder Sharpie-pennor.
dsc03509 dsc03508
I dag när jag var i Göteborg köpte jag även tre Sharpie metallic, Silver, Bronze och Gold.
dsc03512Som alltid vill jag först göra en färgkarta där jag ser hur färgerna blir på pappret.
dsc03516Jag ser verkligen fram emot att skapa lektioner utifrån boken jag köpt och som bygger på dessa härliga pennor.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d