hemma,  Material

Sharpie en tuschpenna som jag gillar…

Alla de som haft mej som lärare vet att jag inte gillar tuschpennor speciellt mycket. Många gånger har jag valt bort att jag tuschpennor tillgängliga i klassrummet bara för att jag inte tycker att man kan lavera, skugga eller göra nyanser när man målar med dem. Det har funnits i vår estetsal men inte används så mycket. Förra veckan fick jag en förpackning Sharpie.

Sharpie är ett amerikanskt varumärke för tusch- och märkpennor. De första pennor som såldes under varumärket Sharpie lanserades i USA 1964.”

Jag tror att jag är lite såld🙂 Brukar inte vara lätt köpt men nu tror jag att jag hittade en penna som jag verkligen gillar. Tyvärr kommer jag inte ha råd att använda dem i undervisningen, men man kan ju få ha lite roligt hemma! Mannen har varit på styrelsemöte i eftermiddag och jag har unnat mej en stund med papper och pennor.

Gjorde först en skiss med blyerts och färglade sen med Sharpiepennorna, avslutade med att lägga skuggor med akvarell. Skönt med pennor som inte “blöder”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d