Uncategorized

Söndagskonst

När livet rullar på i en hastighet som man inte kan kontrollera, är det viktigt att stanna upp.  Viktigt att bara göra det som är vila och läkedom för kropp och själ. I dag har jag lagt lite tid i mitt arbetsrum. Har tillbringat allt för lite tid där de sista 2-3 månaderna. Ni som läst mina tidigare inlägg get att jag pendlat mellan mitt hem och Varbergs sjukhus, Halmstads sjukhus och mina föräldrars hem utan för Halmstad. Även i hår var jag nere och hälsade på pappa och mamma.

I dag är en ny dag och en dag är återhämtning. Mannen gick i väg till kyrkan och jag stannade hemma för att bara vara. Plockade fram två små målardukar.

 Började med att grunda dem med Super Primer .
  Därefter plockade jag fram lite akrylfärger som jag köpt på Biltema och började leka😊

 Jag målade med pensel i början och gick över till att “dutta” med små svampar . Jag använde även mins fingertoppar… Fortsatte med pensel för att lägga lite små prickar. Som avslutning la jag lite guld och drog vertikala och diagonala linjer på 3D färg.

Det finns ett bibelord som lyder: “Du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och din nästa som dig själv” Tavlorna handlar om att vi behöver ha en god kommunikation både uppåt och utåt för att må bra.

Jag önskar er alla en god söndag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d