art journal,  familj,  Gud,  Konstdagbok 2015,  Livet,  Uncategorized

Journal52 vecka 4 “Siluetter”

Veckans utmaning handlade om att göra en sida med siluetter. Jag klippte ut bilder på människor i en katalog. Valde en där en man och en kvinna står och håller om varandra. I fredags hade jag och min man tioårig förlovningsdag❤️ Har man gått igenom en skilsmässa mot sin vilja är det fantastiskt att få en andra chans. Nu firar vi jämt att vi har varandra.
Jag målade över bilden med svart akrylfärg. La även en ram av färgen runt pappret. Limmade på ett mönstrat papper, målade lite på detta. När det torkat limmade jag på paret, tryckte lite text och mönster samt skrev en bit av kärlekens lov. 1 kor 13.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d