familj,  Gud,  Livet,  Uppmuntran

Bildläraren har varit på semester

bild 3

Under påsklovet har jag och min man varit i Spanien. Det har varit en underbar vecka med sol och vila. Vi har även varit och sett på lite olika saker. En äkta Salvador Dali i guldfärg hos borgmästaren i Alicante. Får nog lägga in Dali som månadens konstnär under nästa läsår. Han är en spännande konstnär och det skulle vara kul att arbeta lite mer med surrealism. Vi har prata lite om det nu när vi har haft Frida Kahlo som månadens konstnär i april.

Dali

Några kyrkor under stilla veckan har vi också beskådat. Man kan inte jämföra påskens traditioner i katolska Spanien med de som vi har i Sverige. Helt klart är det med fokus på vad påsken handlar om där än här.

KrusifixProssesion

Dock har den mesta tiden gått åt till rekreation med sol och bad. I morgon är det dags igen att hugga tag i nya bildlektioner.

bild 5 bild 2

Tack Gode Gud för Påsk veckan, påskens budskap och ett underbart jobb att komma tillbaka till. <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d