Gary walton

image”Jag började titta djupt inom mig för att skapa min egen stil av konst. Frustration var en stor faktor, för kag visste om jag ville vara annorlunda kommer det inte att bli lätt. Det tog tid för mig att anpassa min passion för surrealism och vattenfärger så att mina arbeten skulle få liv. Tillslut föddes min stil och då var jag nöjd med vad jag hade skapat ”. Gary Waltonimage

I går på vår rundtur genom Bristol hittade jag några tavlor på ett galleri gjorda av en man som heter Gary Walton. Jag blev förälskad❤️ Det är inte ofta som jag fastnar för en konstnärs bilder men det gjorde jag i går😊
Färgerna, de enkla motiven, det barnsliga uttrycken, lite bilderboks illustrationer fick mej att bli glad. Att bli glad, att känna glädje och lycka är en underskattad känsla i vår värld i dag.

Tänker att detta kan bli en av månadens konstnärer till hösten.

Gary Walton föddes i Worcester 1962. Trots att han visade en talang för konst från tidig ålder gick han genom skolsystemet och skaffade sig ett jobb innan han började skapa igen. Först som en deltids professionell och sedan på heltid.

År 2004 fick Gary sitt stora genombrott när han vann New Artist tävlingen sponsras av Demontfort Konst och fick ett förlagsavtal. Detta gav honom uppmuntran han behövde för att uppfylla sin dröm om att bli konstnär på heltid. Han finns på gallerier över hela Storbritannien.

 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Bäckaskolan 07

FÅNGA KUNSKAPEN

Athras presentionsyta

Student på Uppsala Universitet

Sidekicks på rIKTigt

Kring vår undervisning och elevernas lärande.

höjdarna0506

Välkommen till klass 5 och vår resa mot kunskap!

Ateljén

A history inside a classroom art

clubestet målarskola

clubestet är en målarskola i västra Göteborg

backaskolan05

Smart is something you get - not something you are!

Bildoformsidan

På denna hemsida hittar du det mesta som har med bildämnet att göra.

gunillaalmgrenback

Skolutveckling, digitala lärverktyg och specialpedagogik

ThereseLinnér

att leva är att lära - att lära är att leva

Art med Artale

Sunnerbyskolans bildsal

Ett öppet klassrum

ett vidgat lärande

Lärande Perspektiv

Åsa Anevik bloggar om utveckling, lärande, digitalitet och kreativitet

TwistedSifter

The Best of the visual Web, sifted, sorted and summarized

%d bloggare gillar detta: