Blandat

Gary walton

image“Jag började titta djupt inom mig för att skapa min egen stil av konst. Frustration var en stor faktor, för kag visste om jag ville vara annorlunda kommer det inte att bli lätt. Det tog tid för mig att anpassa min passion för surrealism och vattenfärger så att mina arbeten skulle få liv. Tillslut föddes min stil och då var jag nöjd med vad jag hade skapat “. Gary Waltonimage

I går på vår rundtur genom Bristol hittade jag några tavlor på ett galleri gjorda av en man som heter Gary Walton. Jag blev förälskad❤️ Det är inte ofta som jag fastnar för en konstnärs bilder men det gjorde jag i går😊
Färgerna, de enkla motiven, det barnsliga uttrycken, lite bilderboks illustrationer fick mej att bli glad. Att bli glad, att känna glädje och lycka är en underskattad känsla i vår värld i dag.

Tänker att detta kan bli en av månadens konstnärer till hösten.

Gary Walton föddes i Worcester 1962. Trots att han visade en talang för konst från tidig ålder gick han genom skolsystemet och skaffade sig ett jobb innan han började skapa igen. Först som en deltids professionell och sedan på heltid.

År 2004 fick Gary sitt stora genombrott när han vann New Artist tävlingen sponsras av Demontfort Konst och fick ett förlagsavtal. Detta gav honom uppmuntran han behövde för att uppfylla sin dröm om att bli konstnär på heltid. Han finns på gallerier över hela Storbritannien.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d